Webinar “Evropska inicijativa za solidarnost – prilike za mlade. Za tebe!”

Obavještavamo Vas da Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU Info Centar, u saradnji sa  Kontakt tačkom za program “Erasmus+ Mladi u akciji” organizuju webinar o programu Evropske unije “Evropska inicijativa za solidarnost (EIS)” (novi EVS program) namijenjen između ostalog i mladima iz Crne Gore da učestvuju u projektima širom Ervopske unije.  

 

Webinar će početi u ponedeljak, 24. avgusta sa početkom u 19h.

 

Ako ste osoba koja voli izazove i spremni ste da pomognete drugima i doprinesete zajednici – onda ste na pravom mjestu, jer “Evropska inicijativa za solidarnost” okuplja mlade ljude sa ciljem izgradnje inkluzivnog društva i odgovara na društvene izazove! 

 

Tokom webinara, imaćete prilike da čujete iskustva i priče mladih koji su već učestvovali u ovom pogramu i kako je to program doprinio njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Takođe, moći ćete da pitate sve ono što Vas interesuje u vezi sa programom. 

Potrebno je popuniti sledeći formular koji je dostupan na link-u: http://shorturl.at/dmHJX?fbclid=IwAR1ycVFA6df40W5ZKWRZEcd93vSQ53-j317OFel6rFGo6TU8hu_6Q0m-oOo kako biste dobili instrukcije za pristup webinaru – nekoliko dana prije događaja.