Danas je u zgradi Akademije znanja na Fakultetu za saobraćaj, komunikacije i logistiku Budva, svečano otvorena trodnevna radionica ERASMUS+ projekta TRAFSAF.

Radionicu je otvorio prof.dr Nebojša Arsić dekan Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, koji je je kao koordinator ovog međunarodnog projekta pozdravio učesnike. Pozdravne riječi su takođe imali i Marko Carević, predsjednik Opštine Budva, prof. dr Stevo Nikić rektor Univerziteta Adriatik, prof. dr Zdravko Vitošević rektor Univerziteta u Prištini sa sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, Vanja Drljević direktorica Nacionalne ERASMUS+ kancelarije Crne Gore, prof. dr Vujadin Vešović dekan Fakulteta za saobraćaj komunikacije i logistiku Budva i direktorica Akademije znanja.

Nakon pozdravnih riječi, učesnicima se obratio Svetislav Konstantinović, predsjednik Udruženja autoškola i prof. dr Milan Vujanić, vodeći ekspert za bezbjednost saobraćaja u regionu i šire. Radionica nastavlja sa radom naredna dva dana, tako da će ugostiti članove 17 zemalja kako Zapadnog Balkana tako i Evropske unije.