Održan Erasmus+ informativni dan za otvorene akcije u oblasti mladih i sporta

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da je u organizaciji Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori i Uprave za sport i mlade danas organizovan Erasmus+ informativni dan u prostorijama Rektorata Univerziteta Crne Gore. Erasmus+ informativni dan je bio posvećen predstavljanju i promovisanju otvorenih konkursa za mlade i sport u okviru programa Erasmus+.

Ovaj događaj je poslužio kao prilika da sve relevantne ustanove dobiju neophodne informacije o uslovima prijavljivanja i učešća u akcijama Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih i Izgradnja kapaciteta u oblasti sporta.

U uvodnom dijelu događaja prisutnima su se obratili Marko Begović, direktor Uprave za sport i mlade, i Vanja Drljević, direktorka Nacionalne Erasmus+ kancelarije u Crnoj Gori. Takođe ispred Nacionalne Erasmus+ kancelarije, mogućnosti učešća Crne Gore u okviru izgradnje kapaciteta u oblasti mladih predstavila je Rina Muhaj, dok je mogućnosti učešća u okviru izgradnje kapaciteta u oblasti sporta predstavila Ljiljana Gogić.

Prezentacije sa događaja su dostupne ispod:

Izgradnja kapaciteta u oblasti mladih – Rina Muhaj, NEO

Izgradnja kapaciteta u oblasti sporta – Ljiljana Gogić, NEO