Mjesec Evrope kroz program Erasmus+ (Žan Mone aktivnosti)

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da Nacionalna Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuje događaj „Mjesec Evrope kroz program Erasmus+” koji se sastoji od niza aktivnosti koje imaju za cilj promovisanje rezultata učešća Crne Gore u okviru programa Erasmus+.

 

Prva u nizu zasebnih aktivnosti u okviru događaja „Mjesec Evrope kroz program Erasmus+” posvećena je akciji Žan Mone, kako bi se predstavili i promovisali dostignuti rezultati, ali i važnost tema u okviru ove akcije za cjelokupan proces EU integracija naše zemlje.

Ovaj događaj biće održan 10.-og maja 2022. godine, s početkom u 10:00h, u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Cilj događaja je pokretanje šireg dijaloga o važnosti i relevantnosti adresiranih tema Žan Mone projekata u kontekstu pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, o uticaju dostignutih/planiranih rezultata na pomenuti proces i na dostizanje planiranog uticaja izvan akademske zajednice, na društvo u cjelini. Događaj će takođe poslužiti kao prilika za uspostavljanje sinergije između Žan Mone projekata koji se sprovode u Crnoj Gori.

Agenda za cjelokupni događaj je dostupna ovde

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na događaju povodom Žan Mone akcije, molimo da prethodno potvrdite učešće na erasmusmontenegro@ac.me